Hogyan Szabadulhat Meg Ízületi Fájdalmaitól, és Nyerheti Vissza A Teljes Mozgástartományát, Valamint 30-as Évei Lendületét

Gyulai Krisztián
Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning

Ez a tréning már sokszorosan bizonyította a hatásosságát, és olyan mozgásformákat tartalmaz, amelyek:

 • otthon végezhetők, a kedvenc székünk vagy fotelunk kényelmében
 • egyszerűek és hatékonyak
 • BÁRMILYEN súlyosságú artrózis és ízületi fájdalom mellett elvégezhetők, mert a gyakorlatsorokat Krisztián külön-külön alkotta meg az Ön artrózisának súlyosságához mérten
 • olyan rövid ideig tartanak, hogy akár minden egyes napjába beleférnek

Ráadásul, a Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning egy olyan speciális motivációs hanganyagot is tartalmaz, amely segítségével Ön képes lesz átlendülni azon a tipikus "ma nincs kedvem csinálni" állapoton.

Tehát:

 • ha azt szeretné, hogy végül akár TELJES fájdalommentességet érjen el - azaz, hogy az Ön ízületei újra egészségesek legyenek, VAGY legalább nagymértékben csökkenjenek az ízületi fájdalmai
   
 • ha azt szeretné, hogy az Ön ízületei visszanyerjék, akár a teljes mozgástartományukat, azért hogy újra aktív, mozgalmas életet élhessen
   
 • ha azt szeretné, hogy visszakapja a 30-as évei lendületét, illetve
   
 • ha azt szeretné, hogy örökre megszabaduljon a bottól, a járókerettől, és végleg elkerülje a protézis műtétet (amely akár egy életre szóló fájdalommal járhat...)

…akkor a Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning kifejezetten Önnek készült.

De hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, megkértünk pár vevőnket, hogy mondják el a véleményüket a Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréningről.

 

"A tréning használata óta jelentősen javult az állapotom. A vállízületem szinte teljesen rendbejött és a térdízületeknél is jelentős könnyebbséget érezek."

A Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning egy VADONATÚJ módja annak,
hogy Ön a saját kezébe vegye az egészségét, és akár
újra egészséges 30-asnak érezhesse magát


Most pedig nézzük meg, hogy pontosan hogyan fogja tudni Ön ezeket az eredményeket elérni:

Kezdjük az ALAP csomaggal

Az ALAP csomag első lemezének címe:
"Meg Tudom Csinálni!"

A Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning egyedi különlegessége, hogy egy olyan speciális motivációs hanganyagot is tartalmaz, amely segítségével Ön képes lesz átlendülni azon a tipikus "ma nincs kedvem csinálni" állapoton – ami a legtöbb embert megakadályozza a rendszeres mozgás elkezdésében.
És ezáltal, a kézzel fogható eredmények megtapasztalásában.

Viszont ezzel a lemezzel nincs többé motiválatlanság!

Csak megnyomja a lejátszás gombot, és miután végighallgatta a szakértőnk által készített speciális hanganyagot, - egyszerűen késztetést fog érezni arra, hogy mozogjon.

Az ALAP csomag második, harmadik és negyedik DVD lemeze a különböző artrózisos stádiumoknak megfelelő, különböző nehézségi szintű tréningeket tartalmaz.

Ezeknek a DVD-knek, a nehézségi szinteknek megfelelően, a kezdő, középhaladó és haladó nevet adtuk.

Mindegyik DVD-n 3 komplett tréning található, hogy Ön minél több új és változatos mozgást tudjon végezni.

Az ALAP csomag második lemezének címe:
"Kezdő Gyakorlatsor"

Kattints a videóra, és nézz bele!

 

Ezen a DVD-n három olyan gyakorlatsor található rajta, amelyet Krisztián úgy állított össze, hogy Ön akár még súlyos artrózis esetén is el tudja ezeket a könnyű gyakorlatokat végezni.

Az artrózis súlyosságától függetlenül, azt javasoljuk, hogy mindenképpen ezzel a lemezzel kezdjen! Akkor is, ha még csak most ismerkedik ezekkel a gyakorlatokkal, mert így lesz a legkönnyebb eldöntenie, hogy Önnek melyik szint lesz a legmegfelelőbb.

Az ALAP csomag harmadik lemezének címe:
"Középhaladó Gyakorlatsor"

Kattints a videóra, és nézz bele!

 

Ezt a DVD-t akkor ajánljuk, ha Önnek nem annyira súlyos az artrózisa, vagy ha a kezdő szintű DVD gyakorlatait túl könnyűnek találja és a rendszeres használatától már eleget javultak az ízületei. Ezen a lemezen is három komplett tréning található, azért, hogy a mozgást változatossá tudja tenni.

Az ALAP csomag negyedik lemezének címe:
"Haladó Gyakorlatsor"

Kattints a videóra, és nézz bele!

 

Ezt a DVD-t tényleg csak akkor ajánljuk, hogy ha a kezdő, és a középhaladó DVD-n lévő gyakorlatokat már túlságosan könnyűnek érzi. Ez ugyanis azt jelzi, hogy Önnek már eleget regenerálódtak az ízületei.
Természetesen, ez a lemez is három komplett tréninget tartalmaz.

Ez a négy lemez – tehát, a motivációs CD
és a három tréning DVD -
az ALAP csomag

Ezek a lemezek tartalmazzák az összes olyan esszenciális tudnivalót, amellyel Ön végre hatékonyan szembe tud szállni az artrózissal, az ízületi fájdalmakkal és akár ÖRÖKRE búcsút inthet nekik!
 

Viszont pontosan tudjuk, hogy akadnak olyan nézőink is, akik szeretnek az ötödik sebességbe kapcsolni, és szeretnék, mondjuk FELE annyi idő alatt elérni a fájdalommentességet, és visszakapni a teljes mozgástartományukat, valamint 30-as éveik lendületét.

Ha ebben a leírásban Ön magára ismert, akkor Önnek alkottuk meg a PRÉMIUM csomagunkat.

A PRÉMIUM csomag ugyanúgy tartalmazza az összes lemezt az ALAP csomagból, de mindezeken felül 3 extra lemezt is tartalmaz.

 

Lényeges tudnia, hogy a legnagyobb különbség az, hogy az ALAP csomag segítségével is tökéletesen képes lesz elérni a célját, de a PRÉMIUM csomag 3 extra lemezével akár még ezt az időt is megfelezheti.

 

Ezért nézzük is meg, hogy mit is tartalmaz ez a 3 különleges kiegészítő lemez!

A PRÉMIUM csomag első
extra lemezének címe:
"Újra Erős Vagyok!"

Érdemes tudnia, hogy miért is született meg ez a DVD.
Köztudott, hogy artrózis esetén, a fájdalomnak köszönhetően jóval kevesebbet mozog az ember, ezért az izmai jelentős mértékben leépülnek.

Más szóval – mondjuk ki őszintén - sorvadásnak indulnak.
Ennek köszönhetően az izomerő egyre csökken, és az illető egyre gyengébbnek fogja érezni magát.

Viszont az "Újra Erős Vagyok" című speciális tréning, pontosan abban fog Önnek segíteni, hogy visszaépítse a kirobbanóan egészséges erőnlététhez szükséges egészséges izommennyiséget.

Kattints a videóra, és nézz bele!

 

 

Természetesen, ezen a lemezen is három komplett tréning található, azért, hogy a mozgást minél változatosabbá tudja tenni.

 

A PRÉMIUM csomag második
extra lemezének címe:
"Testébresztő Labdagyakorlatok"

 

Szokott fájni mostanában a háta, a nyaka, esetleg a dereka?

Mert ha igen, akkor ezzel a DVD-vel ezeknek a fájdalmaknak végérvényesen búcsút inthet!

Rengeteg kutatás támasztja alá, hogy a hát-, derék- és nyakfájdalmak fő kiváltó oka, a tartóizmok (más szóval a mélyizmok) gyengesége. Fontos tudnia, hogy az általános izomzat és a mélyizmok teljesen más funkcióval rendelkeznek, éppen ezért teljesen más módszerrel lehet őket fejleszteni.

Míg az általános izmok felelősek az izomerőért, addig a mélyizmok azért felelősek, hogy stabilan tartsák az Ön gerincét és az ízületeit. Vagyis, ha az Ön gerince és az ízületei nem elég stabilak, az könnyedén vezethet hát, nyak, és derék fájdalmakhoz.

Tehát míg az ötödik DVD, az "Újra Erős Vagyok!" arra hivatott, hogy visszaadja az Ön egészséges izomerejét, addig a hatodik DVD a "Testébresztő Labdagyakorlatok" abban lesz az Ön segítségére, hogy stabilan tartsa az Ön gerincét és az ízületeit.

Kattints a videóra, és nézz bele!

 


Ennek köszönhetően pedig, végérvényesen búcsút inthet a már meglévő hát-, nyak- és derékfájdalmainak.
Esetleg ha Önnek még nincsenek ilyen jellegű fájdalmai, akkor ezzel a DVD-vel könnyedén megelőzheti, hogy ezek a fájdalmak, a későbbiek folyamán kialakuljanak.

A PRÉMIUM csomag harmadik
extra lemezének címe:
"Edd Magad Egészségesre!"

Kattints a videóra, és nézz bele!

 

Ezen a lemezen Maczkó Nóra dietetikus szakértőnk részletesen bemutatja Önnek, hogyan ajánlott táplálkoznia annak érdekében, hogy mindazokat a tápanyagokat bevigye a szervezetébe, amelyek maximálisan szükségesek az Ön ízületeinek a regenerálódásához, és később az egészséges ízületek megtartásához.

Továbbá, mivel sok artrózisos ember küzd túlsúllyal, ezért szakértőnk arra is ügyelt, hogy olyan legyen ez az étrend, hogy ennek segítségével Ön optimális testsúlyt tudjon magának beállítani.

Természetesen, ha Önnek nincs túlsúlya, vagy volt, de már megszabadult tőle, akkor ettől a fajta táplálkozástól csak még egészségesebb, és még energikusabb lesz.

Mindezt persze mindenféle megerőltető diétázás és koplalás nélkül.

Ráadásul, hogy dietetikusunk még jobban megkönnyítse az Ön dolgát, még komplett minta étrendeket is a rendelkezésére bocsát ezen a lemezen.

Most már Ön is láthatja, hogy pontosan milyen modulokból áll össze a komplett Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning ALAP, illetve PRÉMIUM csomagja.

 

"Nekem nagyon hatott, és meggyógyultam tőle"

Tehát most megkaphatja az EGÉSZ, komplett rendszert, ami Péterrel, Krisztián legelső artrózisos tanítványával kezdődött… és amit azóta a többi tanítványa segítségével még tovább tökéletesített.

Most, hogy már részletesen végigvettük mennyi hasznos információt tartalmaz a Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning, már biztosan azon gondolkodik, hogy vajon mennyibe kerülhet ez az egész rendszer.

Viszont, mielőtt elárulnánk, hogy mennyibe kerül ez a komplett rendszer, előtte nézzünk szembe a tényekkel:

 

Hova vezet az artrózis, és milyen egyéb lehetőségei vannak Önnek –
akár tetszik, akár nem?
 

Nos, a szteroidos, fájdalomcsillapítós krémeket és kapszulákat inkább meg se említsük, hiszen ezek csak ideig-óráig hatnak, és az ember ízületei ugyanúgy teljesen tönkremennek tőlük.

Végleges megoldást tehát nem adnak, ugyanúgy egyenes utat biztosítanak a protézis műtét felé.

Egy halovány fokkal jobb megoldás az úgynevezett hialuron sav injekció, amivel legalább minimálisan elodázhatjuk a porckopásunk mértékét. Ezt az injekciót közvetlenül a fájó ízületekbe adják.

Az árával kapcsolatban annyit kell tudnunk, hogy egy ilyen injekció kb. 10000 forintunkba kerül.
Egy kúra pedig, - amit az orvosok javasolni szoktak – általában 3-4 injekcióból áll…

…ízületenként!

 

Tehát, ha csak az egyik ízületünkben van kopás, akkor egy kúra megközelítőleg 30-40 ezer forintba kerül.
Ha már két ízületben, akkor 60-80 ezerbe – és így tovább.

Erről a kezelésről pedig még annyit érdemes tudni, hogy körülbelül 6 hónapig képes kifejteni a hatását. Azaz kb. 6 hónapig képes csökkenteni az Ön fájdalmait – és még egyszer: megoldást nem ad, csak a tüneteket enyhíti.

Tehát ezzel is – egy kicsivel később, - de ugyanúgy egyenes út vezet a protézishez.

Pontosan ezért, nézzük meg végül, hogy mennyibe kerülhet Önnek az, ha mondjuk, az egyik ízülete teljesen tönkremegy, és ki kell cserélni protézisre. Mert ha tetszik, ha nem:

Ha a tüneti kezelésen kívül Ön nem tesz semmit, egyszerűen…

 

EZ… FOG… TÖRTÉNNI…

 

Egy protézis műtét, azaz EGYETLEN ízület protézisre cserélése (professzionális körülmények között) kb. fél millió forinttól másfél millió forintig terjed.

Hozzáteszem, nem véletlenül választják még így is nagyon sokan ezt a méregdrága megoldást. Ugyanis információink szerint rengeteg probléma van az úgymond "hagyományos", TB által támogatott protézis műtétekkel.

És természetesen Ön akármilyen drága megoldást is választ, akármennyire is precíz orvost – a protézis már sosem lesz olyan, mint az Ön eredeti, egészséges ízülete.

Éppen ezért a mi Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning megoldásunk pontosan arról szól, hogy igenis hozzuk helyre az EREDETI ízületet, ízületeket!

Ráadásul mindezt sokkal, de sokkal alacsonyabb áron, mint egy protézis műtét, mindössze egy egyszeri 24.970 Ft-ért, ha Ön az ALAP csomagot választja…

VAGY…

…mindössze egy egyszeri 34.970 Ft-ért, ha Ön a még gyorsabb, hatékonyabb és emellett az izomerőt és erőnlétet is fejlesztő - PRÉMIUM csomagot választja.

Talán most arra gondol, hogy "Igen, valóban jónak tűnik ez a tréning, viszont nagyon drága".

 

Éppen ezért most szeretnénk, egy
FANTASZTIKUS hírrel szolgálni Önnek!

 

Pár hónappal korábban kiküldtünk kedves olvasóinknak egy kérdőívet.

Kíváncsiak voltunk ugyanis arra, hogy hány embert érdekelne, egy olyan otthonról végezhető tréninganyag, amely segít regenerálni és karban tartani az ízületeket.

Ezt a kérdőívet pedig MEGDÖBBENTŐEN sokan, több mint 5000-en töltöttek ki.
Ezzel is jelezvén, hogy mennyire érdekli őket egy ilyen tréning.

Az önök bátorításának köszönhetően kerestük fel Gyulai Krisztián senior trénert, és készítettük el a segítségével a Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréninget.

Ezt a közreműködést pedig szeretnénk Önnek – Önöknek, meghálálni.

Mégpedig úgy, hogy egészen elképesztő kedvezménnyel, fogjuk elérhetővé tenni a tréningeket.

 

Most a tréning anyagokat
10 000 forint kedvezménnyel szeretnénk Önnek odaadni!

 

penzvisszafizetesi garancia

A Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréningre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk.

Ha kipróbáltad a Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréninget és 60 nap alatt, a rendszeres használata mellett nem tapasztaltál semmilyen pozitív változást az állapotodban, akkor kérdezés nélkül visszafizetjük számodra a pénzedet!

Részletes Garanciális Feltételek

 

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy a 4 DVD-t tartalmazó ALAP csomag
NEM 24 970 forintba, hanem mindössze 14 970 forintba fog kerülni!

A 7 DVD-t tartalmazó PRÉMIUM csomag pedig
NEM 34 970 forintba, hanem mindössze 24 970 forintba fog kerülni!

 

Javasoljuk, hogy tekerjen az oldal aljára, és nézze meg, hogy maradt-e még csomag az Ön számára is, ha elfogynak a csomagok, akkor ez a kedvezményes lehetőség VÉGÉRVÉNYESEN megszűnik.

Ha pedig még van, és érdekli Önt a Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning, ezen a rendkívül kedvezményes, bevezető áron, akkor MOST feltétlenül adja le a rendelését, mielőtt elfogyna a raktárkészletünk és megszűnne a kedvezmény.

 

"Ajánlanám barátaimnak és ismerőseimnek, mert konkrétan érezhető, hogy az ízületek jobban működnek, nem fájósak, és jobban be tudom hajlítani a térdemet"

Szóval mit is tegyen most,
hogy végigolvasta ezt az oldalt?
 

Kérjük, válasszon egyet az alábbi két csomag közül, töltse ki az adataival a megrendelési űrlapot, majd kattintson a "Megrendelem!" gombra!

Ezután kapni fog tőlünk egy visszaigazoló levelet, amiben gratulálni fogunk Önnek a döntéséhez. Majd telefonos kollégánk a következő munkanapon felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítással kapcsolatban.

A rákövetkező pár napon belül pedig már kézhez is kapja az Ön által választott csomagot, elkezdheti a gyakorlatokat, és reméljük, hogy érezni fogja a változást - már aznap! :)

Most tehát arra kérjük, hogy válasszon egyet az alábbi két csomag közül, töltse ki az adataival a megrendelési űrlapot, majd kattintson a "Megrendelem!" gombra!

 

Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning

ALAP CSOMAG

24.970 forint helyett
MOST 14.970 forint

 • motivációs hanganyag: "Meg Tudom Csinálni!"
 • kezdő gyakorlatsor
 • középhaladó gyakorlatsor
 • haladó gyakorlatsor
 • "Újra Erős Vagyok!"
 • "Testébresztő Labdagyakorlatok"
 • "Edd Magad Egészségesre!"

Fájdalommentesítő Porcfiatalító Tréning

PRÉMIUM CSOMAG

34.970 forint helyett
MOST 24.970 forint

 • motivációs hanganyag: "Meg Tudom Csinálni!"
 • kezdő gyakorlatsor
 • középhaladó gyakorlatsor
 • haladó gyakorlatsor
 • "Újra Erős Vagyok!"
 • "Testébresztő Labdagyakorlatok"
 • "Edd Magad Egészségesre!"

Megrendelés

Töltse ki a rendeléshez:

Megrendelő neve:
Email cím:
Telefon:
 
Város (helység):
Irányítószám:
Utca, házszám:
 
Megjegyzés:
(nem kötelező)
Választott csomag:
ALAP CSOMAG
24.970 Ft helyett, most 14.970 Ft + 1.300 Ft postaköltség


PRÉMIUM CSOMAG
34.970 Ft helyett, most 24.970 Ft + 1.300 Ft postaköltség

Fizetés: utánvéttel, a vásárlásról a számlát emailben küldjük.

Kattintson ide:
Rendelje meg most!

Kattintson a gombra a rendeléshez!

* Kérjük minden mezőt töltsön ki!